Over Industrielinqs en iTanks

Industrielinqs

Industrielinqs pers en platform is een moderne uitgeverij en netwerkplatform voor de industrie. Binnen onze platforms bouwen wij samen met partners, leden en experts aan uitgebreide kennisnetwerken. Daarbij hebben kwaliteit van informatie en sterke onderlinge relaties onze prioriteit.Wij hebben de volgende platforms: Petrochem,  Industry and Energy en Industrielinqs.

Even een paar producties er uitgelicht:

  • Industrielinqs magazine richt zich op de procesindustrie, energiesector en onderlinge infrastructuur. Met het magazine verbinden we industriële ketens zodat ze van elkaar kunnen leren. Belangrijke thema´s zijn: innovatie, energietransitie, onderhoud en veiligheid.
  • Het Petrochem magazine is het toonaangevende managementblad voor de olie- en chemische industrie in de Rijn/Schelde-delta.
  • Industrielinqs LIVE is een succesvolle online talkshow die we maandelijks (en soms vaker) uitzenden. In elke uitzending spreken we met experts over een actueel onderwerp.
  • Jaarlijks organiseren we met verschillende partners een verscheidenheid aan evenementen. Denk aan de European Industry and Energy Summit (EIES) aan het einde van het jaar. Of Eemsdeltavisie elk jaar in het noorden van het land. En vanaf dit jaar brengen we Watervisie, Deltavisie, de Techniekheld van het Jaar en Plant Manager of the year onder in een groot evenement: iLinqs, Festival van de Industrie.
  • Naast de kennisintensieve platforms heeft Industrielinqs ook nog losse producten, denk aan catalogi zoals de Industrielinqs Catalogus. Ook kan het bedrijf in opdracht evenementen organiseren, magazines maken of andere uitgeefproducten realiseren. En zomer 2022 gaan we op pad met drie young professionals voor Hydrogen Trail Europe (HYTE).

U kunt partner of lid worden van onze platforms, maar ook overall partner of lid van Industrielinqs. Kijk voor meer informatie bij Partner worden en Bedrijfslidmaatschap.

iTanks

iTanks is een kennis- en innovatieplatform voor de havengerelateerde industrie. Een industrie met enorm veel innovatiepotentieel

Wij verbinden bedrijven, kennisinstituten en industrie-experts met elkaar en introduceren deze partijen met nieuwe technologie en de laatste innovaties van binnen en buiten de sector.

Daarnaast ligt onze kracht in het vernieuwen van de havengerelateerde industrie. Er is enorm veel kennis en expertise beschikbaar waarvan de toepassingsgebieden voor de industrie nog niet (optimaal) worden benut. Dat zijn de kansen waar iTanks op inspringt.